ИНФОРМАЦИОННА СЕКЦИЯ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Боян Георгиев
+359 899 141 550

info@microgreens.bg

Нашата мисия е да предоставяме висококачествени микрорастения и зеленчуци. Използваме органичен метод на отглеждане и перфектни условия. Стремим се да подобряваме качеството на продукцията си постоянно и да даваме всички необходими нутриенти на растенията, които отглеждаме. Всяка година добавяме нови продукти към асортимента ни, така че следете сайта и Facebook страницата ни за новини!

Радваме се, когато посрещаме посетители в зеленчуковата ни градина и в базата ни за микрорастения. Ако искате да ни посетите, обадете ни се на телефон +359 899 141 550 – Боби, за да се уверим, че ще има човек, който да Ви посрещне!

Разбира се. Ние сме снимали реалните си продукти във фазата, в която ги продаваме.

В месеците, в които имаме продукция и от зеленчуковата ни градина, е възможно да направим кошница за Вас. Микрорастенията ни са целогодишен продукт, затова не е проблем да Ви подготвим желаната комбинация или пък да Ви предложим селекция по наш избор. Освен това всяка седмица предлагаме селекция от микрорастения на преференциални цени – следете фейсбук страницата ни за актуална информация или се свържете с нас!

Отглеждаме много видове микрорастения и зеленчуци в градината едновременно, но не винаги и по всяко време има наличност от всичко. Проверявайте периодично, а ако Ви е по-лесно – обадете ни се или ни пишете, за да попитате посадили ли сме от това, което желаете и до колко дни се очаква да е готово.

ИЛИ НИ ПИШИ