ИНФОРМАЦИОННА СЕКЦИЯ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Биляна Проданова
Търговски мениджър
+359 883 31 66 89
info@microgreens.bg

Мария Полякова
Търговски представител
+359 885 81 08 89
maria@microgreens.bg

Нашата мисия е да предоставяме висококачествени микрорастения и зеленчуци. Използваме органичен метод на отглеждане и перфектни условия. Стремим се да подобряваме качеството на продукцията си постоянно и да даваме всички необходими нутриенти на растенията, които отглеждаме. Всяка година добавяме нови продукти към асортимента си, така че следете сайта и Facebook страницата ни за новини!

Все още нямаме физически търговски обект, в който можете да ни посетите. Част от продуктовата ни гама можете да откриете в магазини Фантастико, Le Petit Marche и eBag

Разбира се. Ние сме снимали реалните си продукти във фазата, в която ги продаваме.

В месеците, в които имаме продукция и от зеленчуковата ни градина, е възможно да направим кошница за Вас. Микрорастенията ни са целогодишен продукт, затова не е проблем да Ви подготвим желаната комбинация или пък да Ви предложим селекция по наш избор. Освен това всяка седмица предлагаме селекция от микрорастения на преференциални цени – следете фейсбук страницата ни за актуална информация или се свържете с нас!

Отглеждаме много видове микрорастения и зеленчуци в градината едновременно, но не винаги и по всяко време има наличност от всичко. Проверявайте периодично, а ако Ви е по-лесно – обадете ни се или ни пишете, за да попитате посадили ли сме от това, което желаете и до колко дни се очаква да е готово.

ИЛИ НИ ПИШИ